Přehrada Koryčany : Vodni Nadrz Korycany Atlasceska Cz / Vybudovaná byla na řece kyjovce a na kopci nad ní je zřícenina hradu .

If playback doesn't begin shortly, . U města koryčany se nachází rozlehlá údolní nádrž koryčany. 3,4 km od vodní nádrž koryčany, stupava, v obci / ve městě, u. Let a uvedena do provozu roku 1959. Vodní dílo koryčany bylo uvedeno do provozu v roce 1963.

Let a uvedena do provozu roku 1959. Koryto Kyjovky Nad Vzdutim Prehrady Korycany Je Zrovna Upravovane
Koryto Kyjovky Nad Vzdutim Prehrady Korycany Je Zrovna Upravovane from reka-kyjovka.sije.cz
Hrad cimburk a vodní nádrž koryčany. Vodní nádrž koryčany byla uvedena do provozu v roce 1963. Celkový objem nádrže je 2,5 miliónů metrů krychlových vody. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Let a uvedena do provozu roku 1959. Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází. A rekreace a celá přehrada leží v hygienickém ochranném pásmu 1. Vodní dílo koryčany bylo uvedeno do provozu v roce 1963.

3,4 km od vodní nádrž koryčany, stupava, v obci / ve městě, u.

Vodní dílo koryčany bylo uvedeno do provozu v roce 1963. If playback doesn't begin shortly, . Vd koryčany od dokončení přehrady v roce 1958 uplynulo více než šedesát let a . Let a uvedena do provozu roku 1959. A rekreace a celá přehrada leží v hygienickém ochranném pásmu 1. 3,4 km od vodní nádrž koryčany, stupava, v obci / ve městě, u. Účelem přehrady je chránit území před povodni. Nádrž je určena k akumulaci vody pro . Přehrada koryčany se nachází na říčce kyjovce. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koryčan. Hrad cimburk a vodní nádrž koryčany. Přehrada nyní zvládne bezpečně převést tisíciletou povodeň a odpovídá moderním požadavkům na zabezpečení vodních děl. Vybudovaná byla na řece kyjovce a na kopci nad ní je zřícenina hradu .

Celkový objem nádrže je 2,5 miliónů metrů krychlových vody. Let a uvedena do provozu roku 1959. Údolní přehradní nádrž mezi městečkem koryčany a obcí stupava na říčce kyjovce byla vybudována v polovině 50. A rekreace a celá přehrada leží v hygienickém ochranném pásmu 1. Přehrada nyní zvládne bezpečně převést tisíciletou povodeň a odpovídá moderním požadavkům na zabezpečení vodních děl.

Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází. Vodni Nadrz Korycany A Hrad Cimburk Youtube
Vodni Nadrz Korycany A Hrad Cimburk Youtube from i.ytimg.com
Přehrada byla uvedena do provozu v roce 1959. Vybudovaná byla na řece kyjovce a na kopci nad ní je zřícenina hradu . Nádrž je určena k akumulaci vody pro . Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koryčan. Přehrada koryčany se nachází na říčce kyjovce. 3,4 km od vodní nádrž koryčany, stupava, v obci / ve městě, u. Vd koryčany od dokončení přehrady v roce 1958 uplynulo více než šedesát let a . Let a uvedena do provozu roku 1959.

Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází.

Účelem přehrady je chránit území před povodni. Let a uvedena do provozu roku 1959. If playback doesn't begin shortly, . Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází. Vybudovaná byla na řece kyjovce a na kopci nad ní je zřícenina hradu . Přehrada koryčany se nachází na říčce kyjovce. Hrad cimburk a vodní nádrž koryčany. Údolní přehradní nádrž mezi městečkem koryčany a obcí stupava na říčce kyjovce byla vybudována v polovině 50. Celkový objem nádrže je 2,5 miliónů metrů krychlových vody. Přehrada byla uvedena do provozu v roce 1959. Přehrada nyní zvládne bezpečně převést tisíciletou povodeň a odpovídá moderním požadavkům na zabezpečení vodních děl. Vd koryčany od dokončení přehrady v roce 1958 uplynulo více než šedesát let a . Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koryčan.

Údolní přehradní nádrž mezi městečkem koryčany a obcí stupava na říčce kyjovce byla vybudována v polovině 50. Účelem přehrady je chránit území před povodni. Vodní dílo koryčany bylo uvedeno do provozu v roce 1963. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Vd koryčany od dokončení přehrady v roce 1958 uplynulo více než šedesát let a .

U města koryčany se nachází rozlehlá údolní nádrž koryčany. Vodni Nadrz Korycany Seznam Cz
Vodni Nadrz Korycany Seznam Cz from img.obrazky.cz
Celkový objem nádrže je 2,5 miliónů metrů krychlových vody. Let a uvedena do provozu roku 1959. A rekreace a celá přehrada leží v hygienickém ochranném pásmu 1. Údolní přehradní nádrž mezi městečkem koryčany a obcí stupava na říčce kyjovce byla vybudována v polovině 50. Účelem přehrady je chránit území před povodni. Přehrada koryčany se nachází na říčce kyjovce. Vodní dílo koryčany bylo uvedeno do provozu v roce 1963. Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází.

Nádrž je určena k akumulaci vody pro .

Přehrada koryčany se nachází na říčce kyjovce. Dovnitř přehrady v koryčanech na kroměřížsku, jejíž útroby připomínají protiatomový kryt, se lidé dostanou zcela výjimečně jen jednou za . 3,4 km od vodní nádrž koryčany, stupava, v obci / ve městě, u. Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koryčan. Přehrada nyní zvládne bezpečně převést tisíciletou povodeň a odpovídá moderním požadavkům na zabezpečení vodních děl. Celkový objem nádrže je 2,5 miliónů metrů krychlových vody. Nádrž je určena k akumulaci vody pro . Přehrada byla uvedena do provozu v roce 1959. A rekreace a celá přehrada leží v hygienickém ochranném pásmu 1. Let a uvedena do provozu roku 1959. U města koryčany se nachází rozlehlá údolní nádrž koryčany. If playback doesn't begin shortly, .

Přehrada Koryčany : Vodni Nadrz Korycany Atlasceska Cz / Vybudovaná byla na řece kyjovce a na kopci nad ní je zřícenina hradu .. Nádrž je určena k akumulaci vody pro . Přehrada nyní zvládne bezpečně převést tisíciletou povodeň a odpovídá moderním požadavkům na zabezpečení vodních děl. Vodní nádrž koryčany byla uvedena do provozu v roce 1963. Přehrada slouží také jako zdroj surové vody pro rybochovné hospodářství pod hrází. Vd koryčany od dokončení přehrady v roce 1958 uplynulo více než šedesát let a .